Werkwijze

In 4 stappen naar een veilige werkomgeving

Voor elk bedrijf van klein tot groot is een betrouwbare IT omgeving cruciaal. Het draagt bij tot het succes van elk bedrijf, maar zeker ook aan het werkplezier van medewerkers. Wij vertalen de technische mogelijkheden naar heldere, begrijpelijke IT-oplossingen en creëren een veilige en optimaal functionerende IT werkomgeving die klaar is voor de toekomst.

Om dit samen te bereiken hanteren wij altijd ons vier stappen plan. Van analyse tot beheer. Elke stap sluit nauw op elkaar aan. Buiten dat we zo een structurele werkwijze hebben, zorg je ervoor dat de optimale, veilige IT omgeving geborgd wordt. Continue meten, aanpassen, beheren en optimaliseren. Scan IT, Secure IT, Run IT en Help IT. Onze bewezen vier stappen die zorgen voor jouw veilige IT omgeving, altijd.

Lees hieronder meer over onze 4 stappen.

Stap 1

Scan IT

De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel. Als organisatie krijg je steeds te maken met bedreigingen, vaak zonder dat je het doorhebt. Het is dus belangrijk om te weten waar jouw organisatie risico’s loopt. Een scan van de IT-omgeving en alle digitale processen is dus de eerste stap naar echte beveiliging.

Stap 2

Secure IT

Security is maatwerk. Doordat we de IT-omgeving nauwkeurig in kaart hebben gebracht, kunnen we gericht actie ondernemen. We lossen problemen op en optimaliseren de beveiliging. Het resultaat is een veilige IT omgeving en daarmee een veilige werkplek. Waar en wanneer je ook werkt.

Stap 3

Run IT

Bedreigingen nemen steeds nieuwe vormen aan. Daarom monitoren we jouw IT-omgeving en houden we alle digitale processen scherp in de gaten. Zo kunnen we tijdig ingrijpen en de beveiliging doorlopend actualiseren. Met als resultaat dat jouw organisatie altijd optimaal beveiligd is.

Stap 4

Help IT

Om je werk goed en efficiënt te kunnen uitvoeren, is het van belang dat je IT-werkplek optimaal functioneert. Wij nemen jouw facilitaire IT-taken uit handen zodat jij je kan richten op je corebusiness. Van werkpleksupport, reinigen,  beheren en secure afvoeren van IT-apparatuur.

Ik heb hulp nodig bij

Navigatie