Jouw carrière
start bij Stepco

Wij zijn een ICT dienstverlener die gaat voor het optimale resultaat. Door de inzet van techniek en mensen. Onze échte kracht zit in onze mensen, hier maken wij het verschil. Onze specialisten geven vorm aan onze organisatie. Zij handelen proactief en zijn gedreven. Wij werken altijd samen en ontwikkelen ons continu.

Spreekt jou dit aan? Join us!

Kom meer te weten over:

Onze cultuur

Onze cultuur bij ons typeert zich als zakelijk gezellig. We investeren in onze mensen. Dat doen we niet alleen omdat we vinden dat onze klanten het allerbeste verdienen, maar ook omdat jij als persoon de ruimte moet krijgen te ontdekken waar jouw kracht ligt.

Het resultaat? Jij blij, wij blij, de (eind)klant blij. En dat is waar we het uiteindelijk voor doen. Echte mensen, echte oplossingen. Join us!

Onze vacatures

Ben je opgeleid tot engineer of heb je altijd al binnen een IT organisatie willen werken? Dan hebben wij dé baan voor jou! Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Young professionals en students

Aan de slag als young professional/student? Of ben je op zoek naar een stageplek? Dat kan ook, vraag naar de mogelijkheden middels het formulier of stuur een bericht naar recruitment@stepco.nl.