Kennis
| Workplace

Vraag naar laptops fors gestegen

We leven momenteel in een tijd waar thuiswerken, op afstand vergaderen en virtueel lesgeven de norm is. Een en ander heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar laptops fors gestegen is. Dit heeft een aantal nadelige
gevolgen voor de potentiële gebruiker. De levertijden lopen steeds verder op en de verwachting op korte termijn is dat de wachttijd van een bestelde laptop tot maanden kan oplopen. Daarnaast zijn de prijzen van de laptops gewoonweg duurder geworden.

Heeft u op korte termijn behoefte aan nieuwe laptops voor uw medewerkers? 

Stepco heeft een beperkte voorraad HP en Lenovo laptops kunnen veiligstellen voor de behoefte op korte termijn. Het betreft onder andere de onderstaande modellen:

  • HP ProBooks
  • HP NoteBooks
  • HP Elitebooks
  • LENOVO

Gezien de huidige omstandigheden raden wij u aan snel te handelen. Maar hier geldt letterlijk: zolang de voorraad strekt!
Vanzelfsprekend informeren wij u naar de diverse mogelijkheden en selecteren wij voor u de juiste laptop voor de werkplek.

Met de service die u van ons gewend bent
Bij aanschaf kunnen wij de volledige installatie en logistieke werkzaamheden voor u uit handen nemen. Wij zorgen er dan voor dat de hardware op de juiste locatie wordt geleverd en direct klaar is voor gebruik.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem direct contact op met het salesteam.

Deel dit artikel