Nieuws

Verhuizing hoofdkantoor Stepco

“Bij de groei van Stepco hoort een locatie die perfect aansluit bij onze ambities. Groei in medewerkers en relaties, maar zeker ook een nieuwe invulling van de factor werk en de nieuwe werkomgeving die bij deze tijd aansluit”, aldus Bob Serneels, CEO van Stepco. “Wij zijn verheugd dat we een toplocatie hebben gevonden in de bekende Noordtoren van het huidige DSM-gebouw in Sittard. Een bekend gebouw dat geheel aangepast wordt naar onze wensen en aansluit op onze visie.”

Stepco heeft recent een vijfjarig contract getekend met Mulleners Vastgoed voor de huur van de 7e verdieping van de Noordtoren. Stepco, nu nog gevestigd in Ittervoort, verwacht in de loop van maart volgend jaar te verhuizen naar de nieuwe locatie.

“Deze nieuwe locatie draagt bij aan onze ambitie als sterke werkgever en servicepartner voor onze relaties. We beschikken over een open ruimte met ruim 60 werkplekken die aansluit bij wat onze medewerkers wensen. De indeling en inrichting bevordert de onderlinge samenwerking en communicatie. Kortom een omgeving waarbij het prettig werken is.” vervolgt Bob. “Het totale gebouw wordt een moderne ontmoetingsplek waar mensen en bedrijven elkaar ontmoeten en inspireren, met daardoor veel voordelen voor onze medewerkers. Denk aan de nieuwste sportfaciliteiten, een restaurant en natuurlijk is het stadscentrum van Sittard op loopafstand. Kortom Business & Pleasure gecombineerd, en dit is volgens mij alles wat het nieuwe werken omvat en wat je als werkgever aan je medewerkers wilt bieden. En natuurlijk is dit ook interessant voor nieuwe medewerkers die wij zoeken door onze groei. De nabijheid van het station en alle voorzieningen voor elektrisch rijden zijn een groot voordeel dat direct aansluit bij ons duurzaamheidsbeleid. Het feit dat studenten hun intrek gaan nemen in de Zuidtoren, juichen wij alleen maar toe en laat zien hoe werken, wonen en studeren geïntegreerd worden. De keuze voor Sittard is bepaald door onze groeiambitie als Euregionale speler. Wij hebben al kantoren in Duitsland en België dus Sittard is strategisch gezien ideaal”, vertelt Bob enthousiast.

De Stepco Group is met ruim 100 medewerkers in dienst een krachtige Euregionale speler op het gebied van Cybersecurity- en IT oplossingen. Stepco Group bestaat uit de onderdelen Stepco in Sittard (officieel per 1 april 2022), Twinsec in Keulen en Stepco België in Antwerpen. Opdrachtgevers hebben met Stepco één sterke servicepartner in huis die zorgt voor een volledige én veilige ICT-infrastructuur voor elk bedrijf.

Deel dit artikel