Nieuws

Stepcolumn – ‘Echte mensen, echte oplossingen’

Stepco presenteert haar nieuwe huisstijl – ‘Echte mensen, echte oplossingen’
Wij zijn verheugd om onze nieuwe website aan u te mogen presenteren. In deze vreemde tijd waarin we nu leven, toch een positieve kijk naar voren. Stepco presenteert op de site een nieuwe huisstijl, een frisse vormgeving en verbeterde navigatie. De veranderingen binnen de organisatie waren achter de schermen al heel duidelijk merk- en zichtbaar, maar met de nieuwe website zijn we klaar voor de toekomst.

Stepco is een ervaren ICT-oplossingen leverancier die resultaten levert op basis van vakmanschap. Wij staan zeer dicht bij onze klanten. Onze oplossingen leiden tot verbetering van de gehele prestatie van uw onderneming, zowel voor uw ICT- infrastructuur alsook uw gebruikers. Via onze zusterbedrijf Twinsec bieden wij benchmark security oplossingen, zowel in cyber- alsook in managed security. Hierdoor creëren wij als één groep, voor uw organisatie alsook uw klanten een veilige en performante ICT-werkomgeving, die klaar is voor alle toekomstige evoluties. Nu is het tijd om onze eigen toekomststrategie te formuleren en uit te dragen.

Tijdens onze klantendag in november 2019 hebben we aangekondigd om op deze nieuwe site meer kennis te gaan delen. Iedere donderdag zullen wij een actuele post plaatsen met ‘Echte mensen, echte oplossingen’ in de Stepcolumn. Daarnaast willen we via webinars én events meer met u in contact komen om actuele thema’s met u te bespreken. Wij nodigen u uit om hier alvast een kijkje te nemen. De Stepcolumn & webinars vindt u terug in het menu onder ‘Actueel’.

Hoewel de website een duidelijke vormgeving heeft en alles gekaderd is, is een website een project wat nooit klaar is. We zullen de komende maanden samen met onze webdesigners aan de achterkant blijven werken om online zichtbaar te blijven voor de klanten. Wij vernemen graag wat u ervan vindt, stuur ons een mail naar info@stepco.nl. Alvast bedankt voor uw reactie.

Deel dit artikel