donderdag 25 november 2021

Stepco online event: Psychologie in cybersecurity

online event

Beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel

In de huidige tijdgeest loopt elke organisatie risico om het slachtoffer te worden van cybercriminaliteit. Het is dus niet meer de vraag of, maar wanneer je hiermee te maken krijgt.

Een goede cyberweerbaarheid vergt een samenspel van processen, technologie én gedrag. Een goede IT-infrastructuur en -beveiliging is geen garantie dat je niet met cybercriminaliteit te maken krijgt. Het gaat veel verder.

Op donderdag 25 november 2021 nemen wij jou, van 16.00 tot 18:00 uur, mee in de wereld van cybersecurity, met onder meer echte voorbeelden & tips van een voormalig hacker. Wij spreken over de optimale balans tussen security en IT, de factor gedrag in het geheel. Ook jouw gedrag. Verder krijg je antwoord op de vraag wat de rol van de verzekeraar is bij een cyberaanval. Kortom een inspirerend event om jou als ondernemer mee te nemen en écht goed voor te bereiden op cybercriminaliteit.

Datum: donderdag 25 november 2021
Tijd: van 16:00 uur tot 18:00 uur
Locatie: online event, gemakkelijk digitaal bij te wonen

Programma

Moderator Paul ’t Lam schotelt ons een afwisselend programma voor met boeiende gastsprekers waaronder Jan Klerken Jr., Executive Director van Scelta Umami B.V. en Security Solutions Architect Erik Westhovens van Insight Enterprises Netherlands B.V. Deze voormalig hacker geeft een andere dimensie aan het onderwerp door de denk- en handelswijze van een cybercrimineel te belichten. Een uniek verhaal dat je niet wil missen!

Meer lezen