Nieuws
| Infrastructure

Stepco kiest voor Uniserver als Hybride Cloud Partner

Uniserver levert het hybride cloud platform voor onze eigen IT- en clouddiensten; een transitie die in februari start.

Betrouwbaar, veilig en schaalbaar
Dankzij deze samenwerking zijn we in staat onze bestaande diensten met nog meer betrouwbaarheid te leveren. Maar nog belangrijker: met de ingrediënten die wij als partner van Uniserver afnemen zijn we in staat om snel nieuwe diensten te ontwikkelen. Deze ingrediënten bestaan vooral uit computerresources in velerlei smaken. Met deze computerresources bouwen wij de onderliggende infrastructuur waarmee u uw applicaties beveiligd, stabiel en performant kunt draaien. Dag en nacht. Hierdoor haalt u het volle pond uit de investeringen die u gedaan heeft in uw belangrijkste bedrijfsapplicaties en gaan deze niet teniet door de inzet van een instabiele, niet performante of onveilige onderliggende ICT-infrastructuur. En dit alles is zowel technisch als financieel eenvoudig naar boven en beneden schaalbaar. Ook in de komende jaren kunnen onze klanten er weer zeker van zijn dat hun ICT-systemen draaien op een modern platform, daarbij gebruik makend van de nieuwste technologieën.

Gedeelde visie
Uniserver is gekozen na een uitgebreide selectie. Uniserver is de marktleider als het gaat om het aanbieden van zogenaamde “Infrastructure as a Service” diensten aan IT-serviceproviders. Met name onze gedeelde visie om de globale cloud providers, zoals Microsoft, niet te zien als concurrent was hierin doorslaggevend. Net als ons zet Uniserver de diensten van deze wereldwijde spelers als een mooie innovatieve aanvulling op hun eigen clouddiensten. En daarmee als enablers bij het invullen van de grote diversiteit aan behoeftes die onze eindklanten hebben.

De komende maanden zullen een groot aantal klanten gemigreerd worden naar het nieuwe fundament van Uniserver. Als klant merkt u hier nauwelijks wat van. En daar waar dit onvermijdelijk is zal dit vanzelfsprekend in goed overleg gaan.

Over Uniserver
Als Nederlandse cloud distributeur biedt Uniserver moderne IT-organisaties, zoals Stepco, de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Hun oplossingen, kennis en ervaring, aangevuld met onze expertise, stelt ons in staat om een toekomstbestendige digitale dienstverlening te bieden.

Heeft u vragen over onze hybride cloudoplossingen? Of wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.

Neem contact op

Deel dit artikel