Nieuws

Stepco benoemt nieuwe Commercieel Directeur

Stepco benoemt Tom Hulscher als Commercieel Directeur

Tom Hulscher is op 4 september 2023 begonnen als Commercieel Directeur bij Stepco. Met deze benoeming zetten wij een belangrijke stap in de verdere professionalisering en uitbreiding van het commerciële team in Sittard. Tom brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee en zal een sleutelrol spelen in het versterken van de marktpositie, het aangaan van strategische partnerschappen en het uitbouwen van onze klantenbasis. Deze aanstelling helpt ons bij het leveren van nog betere oplossingen en service aan onze klanten.

Een schat aan ervaring

Voorafgaand aan zijn rol bij Stepco heeft Tom 11 jaar bij Insight gewerkt, waarbij hij de laatste jaren de rol van Sales Director vervulde. Bij Stepco zal hij de verantwoordelijkheid dragen voor meerdere afdelingen, waaronder Sales, Presales, Portfolio en Partner Management. Zijn uitgebreide ervaring en bewezen trackrecord in het leiden van high-performance teams is een veelbelovende ontwikkeling voor onze organisatie en commerciële activiteiten.

Versterking van samenwerking en groei in de IT- en security wereld

Tom benadrukt de fundamentele waarde van de samenwerking tussen afdelingen binnen een organisatie. “Synergie tussen verschillende afdelingen is van vitaal belang om de efficiëntie te verbeteren, creatieve ideeën te bevorderen en de algehele prestaties van een organisatie te versterken.” Bovendien legt hij sterk de nadruk op persoonlijke groei. “Elk teamlid moet zich toewijden aan zijn of haar eigen ontwikkeling en ernaar streven elke dag een betere versie van zichzelf te worden. Dit niet alleen voor persoonlijk welzijn, maar ook om de organisatie te versterken“, voegt Tom eraan toe.

Bob Serneels, CEO van Stepco, onderstreept de essentiële behoefte van deze benoeming. “Onze IT- en Security diensten zijn van cruciaal belang voor elke organisatie“, verklaart Bob. “Cybercrime staat wereldwijd op nummer 1 van alle bedrijfsrisico’s. Eén enkele aanval kan catastrofale gevolgen hebben. De vraag naar deze diensten groeit enorm, daarom is een Commercieel Directeur essentieel voor het leiden van de groeistrategie van onze organisatie. Deze uitbreiding van de directie is een logische stap om onze positie als vooraanstaande speler in de IT- en Security-sector te versterken. We zijn verheugd dat Tom voor ons team heeft gekozen en om samen een mooie toekomst tegemoet te gaan”, aldus Bob.

Deel dit artikel