Kennis
| Workplace

Remote Desktop Services biedt uitkomst voor thuiswerkers

Nederlanders moeten afstand nemen om verspreiding van het coronavirus te beteugelen. Werknemers moeten zoveel mogelijk thuiswerken, bijeenkomsten met veel mensen zijn taboe, wie verkouden is, moet thuisblijven. Grote (sport)evenementen worden afgelast. Met ongekend ingrijpende maatregelen probeert het kabinet de virusgevolgen te beperken.

Thuiswerken brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Effectief blijven communiceren en een maximale netwerkbeschikbaarheid en -productiviteit garanderen kan lastig zijn. Remote Desktop Services worden steeds vaker ingezet om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Stepco kan jouw organisatie helpen door het remote werken te realiseren.
Microsoft Office 365, met name Teams is hiermee een belangrijk component, waarmee samenwerken en communiceren laagdrempelig gemaakt wordt. Office 365 bestaat uit een aantal welbekende producten die verregaand met elkaar zijn geïntegreerd. Het is een omgeving waarin samenwerken, kennisdeling en flexibiliteit centraal staan en waarbinnen veilig en efficiënt kan worden gewerkt.

Onze ‘workplace managers’ staan klaar om uw medewerkers te instrueren door middel van een 15 minuten durende online ‘instructietraining’.
Op deze manier is uw organisatie erop ingericht om eenvoudig, snel en efficiënt met collega’s en partners te communiceren zodat we met z’n allen in deze vreemde tijd productief kunnen blijven en een onderlinge band met collega’s behouden.

Aarzel niet om direct contact op te nemen. Wij sturen u graag een uitnodiging voor een video-call om uw behoeften te bespreken.

Deel dit artikel