Wij zijn Trustteam Group

Pure Trust, Pure IT

Trustteam Group, opgericht in 2002 in Kortrijk (België), is een toonaangevende IT managed services provider, gespecialiseerd in cloudoplossingen, infrastructuur, netwerken, beveiliging, software, VoIP en support.

Trustteam heeft meerdere ISO 27001 en HDS gecertificeerde datacenters en voldoet daarmee aan de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Het samengaan van Stepco en Trustteam Group onderstreept onze visie om hoogwaardige IT- en Security diensten en oplossingen te leveren. Door deze samenwerking krijgen onze klanten toegang tot een talentvol team van maar liefst 550 medewerkers. Dit team is strategisch verspreid over Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Roemenië, om optimaal te kunnen voldoen aan de unieke behoeften van onze klantenkring.

Stepco heeft een ISO/IEC 27001:2013 certificaat ontvangen omdat is vastgesteld dat het de juiste maatregelen treft om gegevens veilig te houden. Niet alleen op technisch niveau, maar ook op organisatorisch niveau. Met het certificaat bewijzen we als organisatie dat we op alle vlakken veilig omgaan met gegevens en informatie ongeacht de branche. Wij hebben processen om adequaat te reageren op potentiële beveiligingsincidenten. Deze processen, het beleid én alle procedures gerelateerd aan beveiliging of informatiebeveiliging verbeteren wij constant.

Stepco is deelnemer is van de stichting DHPA (Dutch Hosting Provider Association) die de belangen van de toonaangevende Nederlandse providers behartigt.

Stepco voldoet aan de richtlijnen uit DHPA code of conduct die bijdragen aan een betrouwbare en veilige dienstverlening en invulling geven aan onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij en onze medewerkers.

Stepco hanteert voor meldingen over onrechtmatige inhoud van zijn afnemers de gedragscode Notice en Takedown, waarmee wij de belangen van rechtmatige content eigenaars beschermen en een bijdrage leveren aan het weren van onrechtmatige content van onze platforms en uit de maatschappij.

“De komst van Stepco versterkt onze expertise en onze kwaliteit van dienstverlening op het gebied van cybersecurity en cloudontwikkeling. Stepco heeft in de voorgaande jaren een onmiskenbare positie uitgebouwd als Managed Service Provider voor kleine en middelgrote bedrijven in Zuid-Nederland. We versterken hierdoor ook onze nabijheid bij onze klanten in de directe omgeving”, aldus Pieter Spiesschaert, CEO van de Trustteam Group (linksboven in de foto).