Wij zijn Stepco

Security driven IT

In een snel veranderende wereld krijg je als organisatie steeds meer te maken met nieuwe bedreigingen die je vaak niet ziet. In deze wereld vertalen wij technische mogelijkheden naar heldere, begrijpelijke IT-oplossingen. Wij  creëren een veilige en optimaal functionerende ICT werkomgeving die klaar is voor de toekomst. Dit doen wij in vier stappen. Scan IT, Secure IT, Run IT en Help IT.

Onze werkwijze is opgebouwd uit diensten die ervoor zorgen dat wij jou altijd een beschikbare en veilige werkplek kunnen garanderen. Onze diensten zijn modulair opgebouwd. Dit biedt jou de mogelijkheid om pakketten af te stemmen op jouw wensen en behoeften. Waar je ook bent. Zodat jij bezig kan zijn met jouw corebusiness en het beste resultaat kan leveren voor jouw klanten. Dit doen wij al meer dan 25 jaar.

Stepco heeft een ISO/IEC 27001:2013 certificaat ontvangen omdat is vastgesteld dat het de juiste maatregelen treft om gegevens veilig te houden. Niet alleen op technisch niveau, maar ook op organisatorisch niveau. Met het certificaat bewijzen we als organisatie dat we op alle vlakken veilig omgaan met gegevens en informatie ongeacht de branche. Wij hebben processen om adequaat te reageren op potentiële beveiligingsincidenten. Deze processen, het beleid én alle procedures gerelateerd aan beveiliging of informatiebeveiliging verbeteren wij constant.

Stepco is deelnemer is van de stichting DHPA (Dutch Hosting Provider Association) die de belangen van de toonaangevende Nederlandse providers behartigt.

Stepco voldoet aan de richtlijnen uit DHPA code of conduct die bijdragen aan een betrouwbare en veilige dienstverlening en invulling geven aan onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij en onze medewerkers.

Stepco hanteert voor meldingen over onrechtmatige inhoud van zijn afnemers de gedragscode Notice en Takedown, waarmee wij de belangen van rechtmatige content eigenaars beschermen en een bijdrage leveren aan het weren van onrechtmatige content van onze platforms en uit de maatschappij.

Stepco Group

Stepco maakt deel uit van de Stepco Group, die bestaat uit de dochterondernemingen Stepco, Stepco ICT Solutions en Stepco België. Stepco levert diensten op het gebied van Cyber Security, Cloud en Workplace management en focust op MKB+ klanten in de Euregio (Nederland, België en Duitsland). De afgelopen jaren is geïnvesteerd in hoogwaardige kennis op het gebied van Cyber Security en is de strategie om hierop sterk in te zetten verwezenlijkt.

Kom ook werken bij Stepco