Wij zijn Stepco

Security driven IT

In een snel veranderende wereld krijg je als organisatie steeds meer te maken met nieuwe bedreigingen die je vaak niet ziet. In deze wereld vertalen wij technische mogelijkheden naar heldere, begrijpelijke IT-oplossingen. Wij  creëren een veilige en optimaal functionerende ICT werkomgeving die klaar is voor de toekomst. Dit doen wij in vier stappen. Scan IT, Secure IT, Run IT en Help IT.

Onze werkwijze is opgebouwd uit diensten die ervoor zorgen dat wij jou altijd een beschikbare en veilige werkplek kunnen garanderen. Onze diensten zijn modulair opgebouwd. Dit biedt jou de mogelijkheid om pakketten af te stemmen op jouw wensen en behoeften. Waar je ook bent. Zodat jij bezig kan zijn met jouw corebusiness en het beste resultaat kan leveren voor jouw klanten. Dit doen wij al meer dan 30 jaar.

Stepco heeft een ISO/IEC 27001:2013 certificaat ontvangen omdat is vastgesteld dat het de juiste maatregelen treft om gegevens veilig te houden. Niet alleen op technisch niveau, maar ook op organisatorisch niveau. Met het certificaat bewijzen we als organisatie dat we op alle vlakken veilig omgaan met gegevens en informatie ongeacht de branche. Wij hebben processen om adequaat te reageren op potentiële beveiligingsincidenten. Deze processen, het beleid én alle procedures gerelateerd aan beveiliging of informatiebeveiliging verbeteren wij constant.

Stepco is deelnemer is van de stichting DHPA (Dutch Hosting Provider Association) die de belangen van de toonaangevende Nederlandse providers behartigt.

Stepco voldoet aan de richtlijnen uit DHPA code of conduct die bijdragen aan een betrouwbare en veilige dienstverlening en invulling geven aan onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij en onze medewerkers.

Stepco hanteert voor meldingen over onrechtmatige inhoud van zijn afnemers de gedragscode Notice en Takedown, waarmee wij de belangen van rechtmatige content eigenaars beschermen en een bijdrage leveren aan het weren van onrechtmatige content van onze platforms en uit de maatschappij.

Stepco Group

Stepco is gespecialiseerd in Cyber Security, Cloud- en Workplace Management. De focus ligt op het ondersteunen van MKB+ klanten in de Euregio, die zich uitstrekt over Nederland, België en Duitsland. In de afgelopen tijd hebben we flink geïnvesteerd in hoogwaardige kennis over Cyber Security. We zijn erin geslaagd om onze sterke focus op dit gebied waar te maken. De Cloud Service van Stepco is zowel ISAE 3402 type 2 als ISO 27001 gecertificeerd.

Sinds 2023 is Stepco onderdeel van Trustteam Groep. Het samengaan met Trustteam Group onderstreept onze visie om hoogwaardige IT- en Security diensten en oplossingen te leveren. Door deze samenwerking krijgen onze klanten toegang tot een talentvol team van maar liefst 550 medewerkers verspreid over Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Roemenië.

Kom ook werken bij Stepco