15 juni 2023

Kennissessie: Inzetten op security maturity: hoe pak je dat aan?

Stepco, Poststraat 1 in Sittard

Zorgelijk, wanneer je je bedenkt dat een gemiddeld cyberincident de Nederlandse mkb’er 270.000 euro kost. Een bedrag wat de meeste ondernemers niet zomaar op de plank hebben liggen. En al zou je het hebben, dan besteed je het liever aan andere zaken. Hoe beperk je het risico dat ook jouw onderneming ten prooi valt aan cybercrime? En hoe meet je of de door jou getroffen maatregelen nog effectief zijn? Met steeds slimmere en inventievere methodes van cybercriminelen? Door jouw security maturity te verbeteren.

Security maturity verwijst naar het niveau van volwassenheid van de informatiebeveiliging van jouw organisatie. Verbeteren van security maturity is cruciaal om organisaties van elk type en omvang te beschermen tegen cyberdreigingen en financiële, reputatie- en operationele schade te voorkomen. Hoe je dat aanpakt bespreken we tijdens onze eerstvolgende kennissessie.

‘Inzetten op security maturity: hoe pak je dat aan?’

Datum: Donderdag 15 juni 2023
Tijd: 14.30 tot 16.00 uur
Locatie: Stepco, Poststraat 1 Sittard

Wat mag je verwachten?

Ontdek hoe je een sterk en effectief securitybeleid opzet tijdens onze interactieve sessie. Leer van experts, ontvang praktische tips en ontmoet vakgenoten. We bespreken niet alleen het bewaken en verbeteren van het beleid van jouw organisatie, maar ook hoe je het vergelijkt met actuele beveiligingsstandaarden. Verhoog je security maturity en bescherm jouw organisatie tegen toenemende cyberdreigingen. Meld je vandaag nog aan!

Vraag en antwoord

Tijdens de sessie is er voldoende ruimte voor vragen. Wil je zeker weten dat we jouw vraag niet vergeten? Vermeld dan alvast jouw vraag in de aanmelding.

Aanmelden

Wil je verzekerd zijn van een plek tijdens deze sessie? Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt.

Tot en met maandag 12 juni kun jij je gratis aanmelden via onderstaand formulier.

[mailerlite_form form_id=5]

Praktische informatie

De kennissessie vindt plaats bij Stepco in Sittard. We starten om 14.30 uur en het programma wordt afgesloten om 16.00 uur.

Stepco is gelegen in het multi tenant gebouw PITground en is ideaal gelegen nabij diverse uitvalswegen en direct naast het NS-station van Sittard. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid voor auto (en fiets). Bij het oprijden van het terrein is links gelegenheid om te parkeren op de bezoekersparkeerplaats. Graag bij de intercom van de slagboom melden dat je voor de kennissessie van Stepco komt. Klik hier voor de routebeschrijving naar PITground Sittard.