29 juni 2023

Kennissessie: Hoe maak ik mijn medewerkers cyberweerbaar?

Stepco, Poststraat 1 in Sittard

Ongetrainde medewerkers vormen een aanzienlijk risico voor de cyberweerbaarheid van jouw organisatie en hun nalatigheid vergroot de kwetsbaarheid ervan. In de hedendaagse digitale wereld zijn aanvallen niet langer beperkt tot externe hackers. Vaak zijn het goedbedoelende, maar onwetende medewerkers die per ongeluk de deur openzetten voor kwaadwillenden. Neem bijvoorbeeld phishing: een medewerker die nietsvermoedend op een verdachte link klikt, kan malware verspreiden en gevoelige bedrijfsinformatie in handen van cybercriminelen laten vallen. Één enkele fout kan leiden tot behoorlijk wat schade, zowel financieel als reputatieverlies.

Om de kwetsbaarheid van jouw organisatie te minimaliseren, is het ontzettend belangrijk om jouw medewerkers te trainen. Door hen bewust te maken van de nieuwste bedreigingen, veilige internetpraktijken en het herkennen van verdachte activiteiten, transformeer je hen tot de eerste verdedigingslinie van jouw bedrijf. Ontdekken hoe je de cyberweerbaarheid van jouw organisatie vergroot door je medewerkers te trainen? Leer hoe je de menselijke factor versterkt in jouw IT-beveiligingsstrategie. Meld je aan voor deze kennissessie.

‘Hoe maak ik mijn medewerkers cyberweerbaar?’

Datum: Donderdag 29 juni 2023
Tijd: 14.30 tot 16.00 uur
Locatie: Stepco, Poststraat 1 Sittard

Wat mag je verwachten?

Bescherm jouw medewerkers én jouw organisatie tegen frauduleuze activiteiten. Leer welke stappen je kunt nemen om te voorkomen dat zij slachtoffer worden van cybercrime. Maak hen bewust, weerbaar en waakzaam. Ontdek tijdens deze kennissessie hoe je jouw medewerkers traint om verdachte activiteiten te herkennen en te vermijden. Leer hoe zij phishingaanvallen kunnen doorzien en malware op afstand kunnen houden. We delen praktische tips en strategieën.

Vraag en antwoord

Tijdens de sessie is er voldoende ruimte voor vragen. Wil je zeker weten dat we jouw vraag niet vergeten? Vermeld dan alvast jouw vraag in de aanmelding.

Aanmelden

Wil je verzekerd zijn van een plek tijdens deze sessie? Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt.

Tot en met maandag 26 juni kun jij je gratis aanmelden via onderstaand formulier.

[mailerlite_form form_id=7]

Praktische informatie

De kennissessie vindt plaats bij Stepco in Sittard. We starten om 14.30 uur en het programma wordt afgesloten om 16.00 uur.

Stepco is gelegen in het multi tenant gebouw PITground en is ideaal gelegen nabij diverse uitvalswegen en direct naast het NS-station van Sittard. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid voor auto (en fiets). Bij het oprijden van het terrein is links gelegenheid om te parkeren op de bezoekersparkeerplaats. Graag bij de intercom van de slagboom melden dat je voor de kennissessie van Stepco komt. Klik hier voor de routebeschrijving naar PITground Sittard.