9 mei 2023

Kennissessie: Een open blik op platform vernieuwing

Stepco, Poststraat 1 in Sittard

Een open blik op platform vernieuwing

Je staat binnenkort voor de keuze om je on-premise omgeving te vernieuwen of de overstap te maken naar een cloud oplossing.

Een eenduidig advies hierin is praktisch niet mogelijk. Het is belangrijk om de cloud niet als doel op zich te stellen, maar te investeren in een omgeving die het beste bij jouw organisatie past. Afhankelijk van de informatiestructuur, ambities en bedrijfsstrategie kan het interessant zijn om over te stappen van on-premise naar een cloud oplossing of te kiezen voor een combinatie van beide in de vorm van een hybride-omgeving.

Kennissessie
Om jou als partner te ondersteunen denken wij graag met je mee en voorzien wij jou van de juiste inzichten om een afgewogen en onderbouwde keuze voor jouw organisatie te maken.

Graag nodigen wij jou uit voor onze kennissessie:

Een open blik op platform vernieuwing

Datum: donderdag 20 april (VOL!)
Datum: dinsdag 9 mei (nog enkele plaatsen beschikbaar)
Tijd: van 14.30 tot 16.00 uur
Locatie: Stepco, Poststraat 1 Sittard

Tijdens deze kennissessie spreken we over de voordelen, risico’s en consequenties op het gebied van kosten, schaalbaarheid, compliance, bescherming, recovery en betrouwbaarheid. Waar dien je rekening mee te houden en hoe benaderen we dit technisch gezien? Wat zijn verdere aandachtspunten? En wat kunnen we leren van anderen die deze stap al hebben gezet?

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te sparren en te discussiëren met andere vakgenoten. Wij helpen je nieuwe inzichten in de mogelijkheden te krijgen door het delen van kennis en ervaringen.

Vraag en antwoord
Er is gedurende de kennissessie voldoende ruimte voor vragen. Vermeld gerust alvast je vraag in de aanmelding, dan bespreken we deze tijdens de sessie.

Aanmelden
Wil je deze kennissessie niet missen? Meld je snel gratis aan, want het aantal plekken is beperkt. Je kunt je aanmelden tot en met dinsdag 2 mei.

Aanmelden

[mailerlite_form form_id=4]

Praktische informatie

De kennissessies vinden plaats op donderdag 20 april of dinsdag 9 mei bij Stepco in Sittard. We starten om 14.30 uur en het programma wordt afgesloten om 16.00 uur.

Stepco is gelegen in het multi tenant gebouw PITground en is ideaal gelegen nabij diverse uitvalswegen en direct naast het NS-station van Sittard. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid voor auto (en fiets). Bij het oprijden van het terrein is links gelegenheid om te parkeren op de bezoekersparkeerplaats. Graag bij de intercom van de slagboom melden dat je voor de kennissessie van Stepco komt. Klik hier voor de routebeschrijving naar PITground Sittard.