Security Risk Awareness

Altijd op de hoogte van digitale gevaren

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen dringen en bij waardevolle bedrijfsgegevens te komen. Maandelijks worden er tientallen zwakke plekken in systemen ontdekt. Dat  betekent dat een netwerk, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is. De dienst Security Risk Awareness helpt jouw organisatie het risico op een cyberaanval te verminderen.

Onze aanpak

Een belangrijke stap naar verbetering van de cybersecurity van een organisatie is bewustwording. We bekijken dit vanuit twee invalshoeken, techniek en training. Door kwetsbaarheden in systemen op te sporen, maar ook de menselijke firewall te activeren.

Technologische beveiliging van systemen

Met een goede beveiliging van de interne en online systemen, maak je het cybercriminelen extra lastig om toegang te krijgen tot waardevolle bedrijfsgegevens. Maar lastig betekent niet onmogelijk. Cybercriminelen zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en slimmere hackmethodes. Wij scannen de omgeving(en) van jouw organisatie, detecteren en nemen samen met jou de beslissing of ontdekte kwetsbaarheden acceptabel zijn of dat er actie ondernomen moet worden.

 • Vulnerability Scanner
  Wij scannen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar naar mogelijke kwetsbaarheden in het netwerk.
 • Webapplicatie Security
  Wij beschermen continue kritische webapplicaties en zoeken naar mogelijke kwetsbaarheden in- en om webapplicaties.
 • Compliance Audit
  Risico’s worden gepresenteerd in een overzichtelijk dashboard en indien gewenst gekoppeld aan de bekende normen en richtlijnen waaronder NEN7510, GDPR en ISO27001.
 • Hackert Alert
  Ongebruikelijke activiteiten worden gesignaleerd met een hackeralert. Dit alert herkent kenmerkend ‘hacker-gedrag’ op het netwerk en geeft een alarm wanneer dit gedrag wordt gedetecteerd.

Medewerkers trainen voor een betere cyberweerbaarheid

De security van een organisatie is zo sterk als haar zwakste schakel. De betrokkenheid van medewerkers wat betreft informatiebeveiliging en privacy is voor veel organisaties een behoorlijke uitdaging. Medewerkers klikken op links in phishing e-mails of delen bewust en onbewust informatie met onbevoegden.

Met onze bewustwordingstraining voorzien we jouw medewerkers van kennis en vaardigheden, die zij nodig hebben om zichzelf – en de organisatie – te beschermen tegen digitale bedreigingen.

Deze e-learning is opgebouwd uit een serie korte modules. Met behulp van geanimeerde video’s, praktijkvoorbeelden en praktische tips leren jouw medewerkers wat hun verantwoordelijkheden zijn op het gebied van informatiebeveiliging.

De voordelen Security Risk Awareness

Wij bieden kennis en hulp op maat. Met gerichte risk awareness scans en trainingen verhoog je de bewustwording op mogelijke risico’s binnen jouw organisatie en zijn jouw medewerkers altijd op de hoogte van de digitale gevaren en weten zij hoe te handelen.

 • Ondersteunt het compliance beleid binnen jouw organisatie 
 • Uitgebreid scanners-arsenaal 
 • Duidelijk management dashboard 
 • Password en credential scanner

Klinkt goed, waar
kan ik meer informatie krijgen?

Neem contact op middels ons contactformulier. Wij vertellen je graag meer!

Bekijk ook

Netwerk, Infra & Cloud Security

Secure IT
Technische beveiligingsmaatregelen die jouw data beschermen

Baseline Security

Secure IT
Maak verlies van gegevens zo klein mogelijk

Ik heb hulp nodig bij

Navigatie