DMARC E-mailverificatie

Phishing-aanvallen via e-mail zijn een ernstige bedreiging voor organisaties wereldwijd. Verreweg de meeste bedrijven hebben inmiddels een succesvolle phishing-aanval ervaren. Bij dergelijke aanvallen worden geïmiteerde legitieme e-mails verstuurd, met als doel om gebruikers te misleiden en zo gevoelige informatie te verkrijgen. Het gebrek aan effectieve e-mailauthenticatie maakt het voor aanvallers gemakkelijk om zich voor te doen als legitieme afzender.

Blokkeer inkomende phishing-pogingen

Onze dienst DMARC e-mailverificatie is een krachtige en gebruiksvriendelijke e-mailbeveiligingsdienst. Hij beschermt je e-mailinfrastructuur tegen phishing-aanvallen. DMARC e-mailverificatie blokkeert niet alleen inkomende phishing-pogingen, zoals een spamfilter dat zou doen, maar beschermt ook jouw uitgaande e-mailverkeer en het eigen domein tegen spoofing. Dit is een door internetcriminelen veelgebruikte methode, waarbij zij zich voordoen als legitiem afzender om zo via valse e-mails vertrouwelijke informatie te verkrijgen.

Met DMARC e-mailverificatie voldoe je ook aan de eisen die grote e-mailproviders inmiddels stellen aan e-mailverzenders. Je weet dus zeker dat jouw e-mails niet in de spammap verdwijnen. Een prettige gedachte! DMARC e-mailverificatie is gebaseerd op de beproefde DMARC standaard (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance). Die is in het leven geroepen om de authenticiteit van e-mails te verifiëren.

Onze aanpak

Met DMARC e-mailverificatie verzorgen wij de volledige implementatie van DMARC. Wij bieden ook uitgebreide rapportage en monitoring van e-mailverkeer om verdachte activiteiten te detecteren. Wij begeleiden en ondersteunen daarnaast bij het hele implementatie- en optimalisatieproces.

De voordelen van DMARC E-mailverificatie

  • Preventie tegen phishing en spoofing
  • Voorkomen dat gevoelige informatie ongewenst wordt verspreid
  • Voldoen aan de e-mailvereisten van vooraanstaande e-maildiensten
  • Voorkomen dat e-mails als spam worden gelabeld of worden geblokkeerd
  • Inzicht in en monitoring van e-mailverkeer
  • Reputatiebescherming

Klinkt goed, waar
kan ik meer informatie krijgen?

Neem contact op middels ons contactformulier. Wij vertellen je graag meer!

Bekijk ook

Phishing awareness

Scan IT
Something's phishy... Herken phishing

Pen testing

Scan IT
Wij leggen de zwakke plekken in je beveiliging bloot

Vulnerability scan

Scan IT
Krijg inzicht in cyberbedreigingen en kwetsbaarheden

Ik heb hulp nodig bij

Navigatie