Nieuws

Stepco’s Customer Service Portal is vernieuwd

Customer Service Portal

Bij Stepco vinden wij een transparante werkwijze belangrijk. Niet alleen in het advies dat wij geven, maar ook in de manier van samenwerken. Onze klanten krijgen inzicht in wat wij doen en welke acties er ondernomen worden. Daarvoor hebben wij een klanten support portal ontwikkeld, genaamd Stepco Customer Service Portal. Vanuit nieuwe ontwikkelingen en specifieke wensen van onze klanten, is deze portal recent vernieuwd.

De vernieuwde Stepco Customer Service Portal biedt verbeterde eenvoud bij het indienen van meldingen en verzoeken. Daarnaast geeft het jou als klant inzicht in de acties die door Stepco worden ondernomen en vind je er veel nuttige informatie. Dit stelt jou in staat om beter op de hoogte te blijven van de voortgang van je verzoeken.

Dit zijn de voordelen voor jou:

 • Kennisbank
  Stepco’s Customer Service Portal bevat een kennisbank met antwoorden op veelgestelde vragen, handleidingen, informatie over onderhoudsmomenten en updates over eventuele storingen. Dit helpt je om snel, efficiënt en 24/7 de informatie te vinden die jij nodig hebt.
 • Track&Trace
  Stepco’s Customer Service Portal zorgt ervoor dat je 24/7 op de hoogte bent van de actuele status van je meldingen en verzoeken. Het systeem geeft inzicht, overzicht en je kunt actuele tickets waar nodig van een update voorzien.
 • Centraal informatiepunt
  Ben je IT-coördinator bij jouw organisatie, dan biedt Stepco’s Customer Service Portal je nog meer inzicht. Je krijgt dan op een overzichtelijke wijze informatie over alle meldingen en verzoeken van jouw organisatie, evenals geplande onderhoudsmomenten, de uitrol van security patches, functionele updates en upgrades. Daarnaast zie je de statusupdates van eventuele storingen. Kortom, je bent meer en beter geïnformeerd en je kunt daarmee ook jouw organisatie beter en gerichter informeren.
 • Up2date
  Om onze dienstverlening continue te kunnen verbeteren en gebruikerservaringen te optimaliseren zullen we je blijven vragen om input te leveren over wat we efficiënter en effectiever kunnen doen. We gaan er alles aan doen om jouw experience met Stepco’s Customer Service Portal te maximaliseren.

Wat kun je verwachten?

 • Stepco’s vernieuwde Customer Service Portal gaat 6 februari a.s. live.
 • De portal is zo opgezet dat je intuïtief de juiste acties zelf kunt initiëren.
 • We streven ernaar om onze communicatie over tickets primair via de portal te laten verlopen. We verwachten hierdoor efficiënter en effectiever met elkaar te communiceren en kunnen jouw support vragen sneller oppakken en oplossen.
 • Voor jou van belang: we werken niet met BOT’s maar met ‘real people from flesh & blood’ om jouw verzoeken en berichten te behandelen. De portal is een middel, maar kom je er niet uit dan staan we natuurlijk tijdens kantooruren telefonisch voor je klaar: 088-44 55 055.

Inloggen  

De link van de portal is niet gewijzigd en te bereiken via https://support.stepco.nl/.  Lukt het niet om in te loggen probeer dan eerst via “Wachtwoord vergeten?” een nieuw wachtwoord te genereren.

Wil je meer weten over onze portal of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op via de portal of telefonisch. Stepco, Security driven IT.

Deel dit artikel