Kennis
| Infrastructure

Accon avm verlengt contract met Stepco

Accon avm heeft het IT contract met Stepco na een samenwerking van meerdere jaren opnieuw voor een langdurige periode verlengd. Beide partijen zijn hiermee uitermate verheugd.

Dankzij een stevige basis zorgt Stepco dat de continuïteit van de IT-omgeving naar tevredenheid wordt gewaarborgd. De totale IT-infrastructuur wordt beheerd door Stepco waarbij Accon avm op allerlei fronten ontzorgd wordt. Denk daarbij aan rekenkracht,  dataopslag, servicedesk ondersteuning  maar ook het gehele proces van in- en uitdiensttreding van medewerkers waarbij Stepco zich functioneel verantwoordelijk voelt. Een ander belangrijk aspect is ‘security’ waarbij Stepco met behulp van Twinsec als trusted advisor op gaat treden.

Met meer dan 1000 medewerkers vanuit ruim 40 vestigingen adviseert Accon avm ondernemers op financieel en juridisch gebied. Een betrouwbare IT omgeving is daarbij noodzakelijk. Met een goed opgezet governancemodel gaan beide partijen een nieuwe dimensie van dit partnership aan om te groeien naar een secure-multicloud omgeving.

De samenwerking met Stepco biedt Accon avm de mogelijkheid met vertrouwen naar haar bedrijfstoekomst te kijken op het gebied van ICT performance en ICT security.

Op de foto van links naar rechts: Bob Serneels (algemeen directeur Stepco), Guus Delger (Lid raad van bestuur Accon avm), Anita van Gelder (directeur ICT & facilitair Accon avm), Bram Berden (commercieel directeur Stepco)

Deel dit artikel